Balanç de la setmana

Detingut un home per donar un cop de peu i una empenta a la germana

També una resident portuguesa va ser detinguda per un delicte contra la llibertat sexual i la intimitat

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policiava detenir un total de quatrepersones al llarg de la setmana passada. Un d'ellsva ser un espanyolno resident que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Els fets van succeirahira les 2:30 hores quanes va produir una disputafamiliar banal en un establiment hoteler de la capital en quèl'home va donar un cop de peu i una empenta a la germana.

També una dona portuguesaresident de 48 anys va ser detingudael dimecrescom a presumpta autorad'un delicte contra la llibertat sexual i contra la intimitat.Aquest darrer, va ser el mateix motiu pel qualun andorrà de 57 anys va ser detingut el mateix dia.

Finalment, el ahira la matinada, un espanyol resident de 28 anysva ser detingut a la frontera del riu Runercom a presumpte autorcontra la salut públicaquan entrava al Principaten possessiód'1 gram de cocaïna. Destaca que la setmana va acabar sense cap detingut perdelictes contra la seguretat col·lectiva per conduccióamb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

tracking