Turisme

Arcalís incrementa en un 80% la facturació

S’han ingressat uns 250.000 euros, superant els 200.000 previstos

Arcalís incrementa en un 80% la facturacióVallnord Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’Ordino-Arcalís va tancar ahir la temporada d’estiu amb un increment notable del volum de negoci. Segons es va informar des de l’estació, des del mes de juny fins aquest darrer cap de setmana s’ha aconseguit un creixement del 80% pel que fa a la facturació. Un augment que arriba, també, a conseqüència de l’increment dels dies d’activitat, i és que amb 86 dies ahir es va tancar la temporada d’estiu més llarga. “Superem l’objectiu marcat a principi de temporada d’arribar als 200.000 euros i estaríem prop dels 250.000”, va explicar el director de l’estació, Xabier Ajona.

En aquest sentit, hi va afegir que “tot i que l’estiu encara suposa una part molt petita de la facturació anual, en aquests darrers dos anys sí que s’està confirmant una dinàmica positiva i de millora”. “El que estem fent és oferir un complement al principal atractiu que ja tenim, que és l’entorn natural”, va assegurar Ajona.

Aquestes xifres positives són conseqüència dels canvis fets i dels esforços de comunicació, però també de l’increment dels visitants del país i del bon temps que ha acompanyat aquests mesos d’estiu. També els esdeveniments esportius com, per exemple, la Volta als Ports, l’Andorra Ultra Trail i, especialment, el Tour de França, han contribuït notablement a aconseguir aquesta millora.

Des de l’estació es va detallar que pel que fa al telecadira de Creussans, ha tancat la temporada amb un augment del 40% respecte a l’any passat i es registren prop d’11.000 passatges venuts. “Aquest any el forfet incloïa una crep dolça al restaurant de la Coma i això ha fet augmentar les vendes i ha generat molt trànsit al restaurant”, va explicar. Tot i que fins al dia 25 no es posarà el punt final a la temporada d’estiu, l’estació ja té els ulls posats en la temporada d’hivern, que es preveu començar el 2 de desembre.

tracking