Trànsit

Retencions de set quilòmetres per entrar al Principat

Mobilitat preveu que hi hagi retencions de sortida durant bona part del dia

Retencions de set quilòmetres per entrar al PrincipatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pont de la Mare de Déu d’Agost va començar ahir amb cues quilomètriques a les entrades del país durant bona part del dia. Segons va informar el servei de Mobilitat, a la frontera del riu Runer es van formar fins a quatre quilòmetres de retencions –les complicacions van arribar a la Seu–, mentre que a la frontera del Pas de la Casa es van registrar tres quilòmetres de cues. Les incidències es van estendre durant tot el matí a la frontera sud, des de les onze fins a dos quarts de quatre, i a la tarda a l’accés per França, de dos quarts de cinc a un quart de sis i de dos quarts de vuit a les vuit i cinc de la tarda.

Mobilitat va destacar que avui es tornaran a repetir les cues d’entrada per ambdós accessos. Al sud s’espera que les retencions durin de les deu del matí a les quatre de la tarda i al Pas de les nou del matí a la una del migdia. El departament calcula que seran 64.000 els vehicles que hauran entrat a Andorra al llarg del pont de la Mare de Déu d’Agost, que acaba demà. Si les previsions es compleixen aquest cap de setmana serà el de major entrada de cotxes d’aquest estiu.

Operació sortida des d’avui

A banda, està previst que avui ja hi comenci a haver operació sortida i que molts dels vehicles que ja es troben al país surtin al llarg del dia. Les hores de més concentració de vehicles seran, segons Mobilitat, de les tres de la tarda a les nou de la nit a l’accés sud i de les deu del matí a les cinc de la tarda al nord. A més, cal tenir en compte que avui hi haurà talls a la circulació des de Sant Julià fins a Encamp de 7.50 a 8.30 hores amb motiu de La Purito.

tracking