Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Econòmia

L'Skål Club defensa que el turisme de baix cost “també cap” al Principat

Afirma que “ben enfocat i encaminat” el model turístic d’“entrepà” pot conviure amb el de luxe
El turisme és positiu tant si és de baix cost com si és de luxe. Ho afirma el president de l’Skål Club Andorra, Albert Puente, que considera que el que s’anomena “turisme d’entrepà” “també aporta” i “al final és turisme”, i que per tant “també hi cap” perquè “parlarà d’Andorra a fora”. A més, posa de manifest que els visitants “aprofiten per venir a conèixer-nos i s’adonen que Andorra no és Mònaco, que hi ha varietat de restaurants i que poden anar a McDonald’s, a un cinc estrelles o fer menús de 15 o 20 euros”.
Això sí, ha d’estar “ben
  • #2 Toni
    (14/08/16 09:22)

    Ja el tenim.... Només cal veure el Pas...

    Respondre
  • #1 Samuel
    (14/08/16 09:21)

    Es que tenim un altre client que no sigui low cost?  d'entrepa de xoriço i llauna de cola? veneu fum.

    Respondre
2
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477