Carreteres

Dos motoristes, ferits en dos sinistres a Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos motoristes van resultar ferits, ahir, en dos accidents de trànsit a Sant Julià de Lòria. En tots dos casos van haver de ser evacuats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb pronòstic lleu.

Segons fonts del cos de policia, el primer dels accidents va tenir lloc pels volts de les onze del matí a la carretera general 1, a la Pleta del Jaile. Una motocicleta BMW R1200 amb matrícula espanyola i un turisme Porsche Cayenne amb matrícula andorrana van xocar. A conseqüència de la col·lisió, la passatgera de la moto, una turista espanyola de 49 anys, va resultar ferida, així que va ser necessari el trasllat hospitalari. Pel que fa als conductors, van resultar il·lesos i no van precisar cap tipus d’atenció mèdica.

A la tarda, a dos quarts de set, hi va haver un nou sinistre. En aquesta ocasió, el vehicle de dues rodes va col·lidir, per encalç, amb el cotxe, amb el resultat, també, d’un ferit amb pronòstic lleu. L’accident va tenir lloc també a Sant Julià de Lòria, a la carretera general 1, a l’altura del centre comercial River.

Un ciclista, ferit

D’altra banda, ahir a la tarda també va ingressar a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell un ciclista que va resultar ferit en patir una caiguda. Ni el cos de policia ni els bombers no tenien constància del sinistre, en el qual no haurien intervingut. Segons fonts del centre sanitari, el ciclista, un home d’uns 40 anys, va ingressar amb un traumatisme cranial lleu. Després de practicar-li les corresponents proves mèdiques, el ciclista va quedar ingressat a l’hospital a la unitat d’observació en espera de l’evolució.

tracking