Successos

Troben cocaïna a bord d'un veler amb bandera andorrana a Colòmbia

Hi havia 103 quilograms de la substància il·lícita i els tripulants no portaven cap document d'identitat

El veler on s'ha trobat cocaïna a Colòmbia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guardacostes de l'armada colombianahanconfiscat103 quilograms de cocaïna a bord d'un veler amb bandera andorrana, de nom 'Sabir'.

Segons les autoritats del país, l'embarcació no comptava amb la documentació que acreditava la seva estada aColòmbia, incomplint així la normativa marítima. Alhora, els tripulants d'origen estranger no presentaven passaport ni cap altre tipus de documents que elsidentifiquessin. Per aquest motiu, es va dur el velerfins almoll de l'estació de guardacostes de Cartagena, on es va realitzar la inspecció ambuns gossosa través de la qual es va detectar la possible substància il·lícita oculta.

Al final de l'operació van ser trobats103 paquets rectangulars amb substància il·lícita i la provainicial que van fer les autoritatsva donar positiu per clorhidrat de cocaïna.

La droga confiscadapertanyia al gruporganitzatcom a 'Clan del Golf' que, segonssospita l'armada, enviavala droga a Panamài des d'allà la feia arribar als Estats Units, on té un valor aproximat de 3 milions i mig de dòlars.

El tripulantcolombiàha passat a disposició de la policia del país i els estrangers, provinents d'Austràlia, Veneçuela i França, van ser entregatsa immigració.

tracking