Reportatge

Territori 'youtuber'

Els espanyols ‘TheGrefg’ i ‘Thetoretegg1’ s’han traslladat a viure recentment al Principat seguint els passos dels seus companys de gremi ‘Vegetta777’ i ‘Willyrex’

Territori 'youtuber'Youtube / Thegrefg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Cánovas, popularment conegut a la xarxa com TheGrefg, ha seguit els passos dels seus companys de professió, els youtubers Vegetta777 i Willyrex, i s’ha instal·lat a viure al Principat. Va ser el mateix TheGrefg qui va explicar, a través d’un vídeo al seu canal, que tenia nova llar. El que no va dir, però, és on. Només que viuria acompanyat d’un company de gremi: el també youtuber espanyol Thetoretegg1.

Ha estat un portal, a la mateixa xarxa social, dedicat a explicar curiositats i notícies vinculades al món Youtube, el que ha donat l’alerta que la nova llar dels youtubers es troba al Principat. El vídeo en què TheGrefg mostrava l’habitatge va ser força criticat a la xarxa, on alguns internautes el van acusar de presumir. Va ser l’endemà que TheGrefg va voler fer un nou vídeo per defensar-se i en el que, per primera vegada va mostrar l’exterior, el que va encendre les alarmes. El portal compara la imatge amb la d’una immobiliària de pisos de luxe del Principat per ubicar la nova llar al país. Afegeix, però, que no ha estat confirmat si serà, o no, la residència oficial dels youtubers, així que es desconeix si es convertiran en residents fiscals.

TheGrefg és un dels youtubers més coneguts del país veí del sud, encarà que es troba lluny dels registres de Vegetta777 i Willyrex. Amb 19 anys, el youtuber ocupa el lloc número 20 al rànquing estatal, amb 2,7 milions de seguidors al seu canal. Com Vegetta777 i Willyrex, que tenen 14 i 16 milions, està especialitzat a mostrar als internautes les seves partides de videojocs, especialment al Call of Duty. Pel que fa a Thetoretegg1, no és tan popular. El seu canal té prop de mig milió de seguidors. També acostuma a penjar vídeos de partides de videojoc, on a bona part de les quals comparteix diversió amb el seu nou company de pis.

tracking