Successos

Accident de cinc menors amb un vehicle robat

Van furtar un cotxe d’un taller i van xocar contra dues furgonetes i quatre motos aparcades

Accident de cinc menors amb un vehicle robatTaller Barrios

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc menors van agafar un cotxe diumenge a la nit que estava aparcat i van xocar amb uns vehicles que estaven estacionats, segons van informar fonts policials ahir, que no van voler donar més detalls perquè la investigació està en curs i els implicats són menors. Els joves, residents al país però dels quals no es va donar a conèixer la nacionalitat, “són coneguts pels serveis policials”, van confirmar els agents.

Per la seva part, Mouloud, propietari del taller Barrios, va explicar que els joves van robar un Fiat Panda, que havien arreglat al seu establiment, i esperaven que ahir l’anés a buscar la seva propietària. Però això no va succeir perquè els joves el van sostreure diumenge a la nit. Mouloud va relatar que els vehicles reparats els aparquen a la carretera dels Vilars. És aquí on els joves van agafar el cotxe, el van posar en marxa i van començar a conduir per aquesta via fins a l’avinguda Fiter i Rossell, on primer van xocar contra una furgoneta del taller Barrios que estava estacionada, i després amb quatre motocicletes, tres de les quals van quedar sinistre total, va relatar Mouloud. Finalment, els joves es van estampar contra una altra furgoneta, el Fiat Panda va bolcar i els menors van marxar del lloc de l’accident.

Tanmateix, tot i escapar cor­rents, finalment la policia va localitzar els joves. A quatre els van detenir, mentre que l’altre va ser traslladat a l’hospital perquè es va fer mal a un braç, segons Mouloud.

Els menors, però, no van forçar el cotxe, sinó que suposadament es van trobar les claus a terra. “Vaig tancar la porta i les claus em devien caure al costat del cotxe”, va indicar el propietari del taller, que hi va afegir: “En tot cas és un robatori igual, un accident múltiple i una fuga.”

Mouloud va exposar que de moment l’estat del Fiat Panda és incert, ja que el vehicle és al dipòsit policial. Segurament, va assenyalar, “es troba sinistre total”, però s’ha d’esperar l’avaluació del pèrit i del planxista per determinar-ne els danys.

UN DETINGUT PER MALTRACTAR EL PARE

El 6 de juliol la policia va detenir a les 00.30 hores un andorrà de 31 anys que, presumptament, va maltractar el pare. A més, l’endemà, a les 00.15, la policia va detenir a Andorra la Vella un andorrà de 42 anys per un delicte de lesions, resistència i desobediència greu a uns policies. Els fets van ocórrer durant un col·lapse circulatori, en el qual el detingut va fer cas omís de les instruccions policials i s’hi va enfrontar. El 10 de juliol també van detenir a la Massana un andorrà de 25 anys pels delictes de maltractament, injúries i resistència a uns agents, que van ser requerits per una gressió a la via pública. D’altra banda, el 6 de juliol van detenir a la frontera espanyola un no resident de 25 anys que transportava un total de 100 grams d’haixix i el 8 de juliol van arrestar un altre no resident amb 3,6 grams de cocaïna i 2,2 d’heroïna.

tracking