Transport

Andorrans, afectats per la crisi de l'aerolínia Vueling

Almenys quatre persones del país han patit complicacions en els viatges

Andorrans, afectats per la crisi de l'aerolínia VuelingEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El caos que hi va haver ahir a l’aeroport del Prat de Barcelona també va afectar andorrans que tenien previst viatjar a través d’aquesta infraestructura. Coincidint que ahir era 1 de juliol i divendres, moltes persones començaven les vacances, però els usuaris de Vueling, que opera el 40% dels viatges que surten des de l’aeroport barceloní, es van trobar retards en els vols o fins i tot es van cancel·lar. Però aquestes incidències també es van reproduir en altres aeroports internacionals en els quals opera la companyia catalana. Un va ser el de Ginebra, on un andorrà que havia anat a treballar a la ciutat suïssa es va trobar que no podia tornar. Nathalie Amphoux, de Viatges Emocions, va explicar que aquest client el van reubicar en un vol d’una altra companyia, perquè Vueling no li havia donat un bitllet fins a l’endemà. Viatges Emocions també va tenir un altre client afectat per la crisi de Vueling a Gran Canària, a qui també van reubicar en un altre vol.

Per la seva banda, Viatges Pyrenées va atendre un client el vol del qual anava amb cinc hores de retard des del Prat, però no va donar més detalls.

Un dels vols que també es van anul·lar és el que cobria el trajecte Barcelona-Granada, que havia d’agafar Bony Abecasís per anar a un casament ahir a Marbella, al qual no va poder arribar, segons mitjans espanyols.

tracking