Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Participació

Com t'ha afectat la caiguda d'internet? Explica'ns-ho

Pagament amb targeta en un comerç

Pagament amb targeta

Els TPV d'un hotel que ha quedat afectat per la caiguda d'internet

Fernando Galindo
Actualitzada 21/06/2016 a les 08:34
Una incidència a la xarxa d'internet ha deixat sense connexió una part del Principat. Andorra Telecom ha explicat que l'avaria ha quedat resolta a partir de migdia, però durant el matí d'avui un gran nombre d'usuaris han quedat afectats, tant en l'àmbit personal com el professional. Com t'ha afectat? Has hagut d'ajornar alguna transacció amb targeta? Has vist endarrerida la teva feina?Explica'ns com has viscut la caiguda d'internet amb un comentari.
Etiquetes
  • #13 Ridicul
    (21/06/16 23:26)

    Es ridícul que diari d'andorra faci un apartat per que la gent diguem la nostra tontería,  puc estar d'acord que la caiguda d'Internet es mes greu o menys pero fer aquest apartat és ridícul... A ningú li ha fallat mai res a la seva feina? Mai heu fet un error? Que fàcil és criticar..  I si entra la competència ja m'agradaria veure com ens tracten les grans empreses espanyoles, per ells serem un zero a l'esquerra i segur que li importa un pepino aquestes notícies al super diari d'andorra, si es talla Internet i està 3 dies tallat creieu q serà un problema per ells? 

    Respondre
  • #12 Pànic
    (21/06/16 19:51)

    Ningú s'ha adonat de lo fràgils que som.de lo dependents que som?Semblaria que sense internet s'acava tot,ens cau el mon al damunt,araimagineu-vos que ens faltés la llum,ja ens podriem morir tots,que mal acostumats estem.

    Respondre
  • #11 Carme
    (21/06/16 16:50)

    No he pogut veure el meu correu ni llegir el diari,competencia jaaaa,no pagariem tant i més ben servits!!!Cada dia es igual,una solución jaaa.

    Respondre
  • #10 joana
    (21/06/16 12:15)

    Vaig haver de desplaçarme al caixer per poder pagar. Si la conexii falla, doncs falla, però una mica de mea culpa no aniria malament. I gràcies per donarnis aquesta oportunitat de "pataleo· Que diu l'altre

    Respondre
  • #9 Jordi
    (21/06/16 09:57)

    La gent que com jo treballem via internet no vàrem poder fer res en hores. Això és una vergonya! I a sobre no tens on anar a queixar-te ja que ningú et farà el mínim cas. A veure si entra la competència d'una vegada!

    Respondre
  • #8 Eusebi Iscla Buchaca
    (21/06/16 09:25)

    No podía enviar cap correu. Lentitud per entrar a Internet.

    Respondre
  • #7 Ens preneu el pèl?
    (21/06/16 09:11)

    Ens preneu el pèl? Això és ja l'últim ...... Una secció al "dret al pataleo" .... on et pots desfogar però sense dret a RES,absolutament a RES. Sembla una enquesta per veure el descontentament real del consumidor, a manera de termómetre social,per veure el cabreig generalitzat,i després no fer res,com sempre.

    Respondre
  • #6 anna
    (20/06/16 21:50)

    Doncs tenia q enviar diners per correus i no e pogut. E fet la compra gran q faig cada 15 dies i m'he quedat fen el ridicul amb tot el carro ple! Quina vergonya!!

    Respondre
  • #5 Eva
    (20/06/16 21:22)

    M'he quedat sense poder fer res a la feina durant tot el matí, perquè a l'empresa on treballo depenc totalment de la xarxa! Això és un catxondeo, aquest mes no penso pagar el rebut sencer de l'sta! 

    Respondre
  • #4 Jordi
    (20/06/16 20:09)

    En arribar a la feina volia revisar els correus electrònics del cap de setmana i no he pogut fins ben entrat el migdia. També n'havia d'enviar algun de manera urgent i m'he hagut d'esperar...

    Respondre
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477