Salut

El SAAS inicia el procediment per contractar tres anestesistes

S’emmarca en la voluntat d’incrementar el nombre d’assalariats en aquest departament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha iniciat el procediment per cobrir tres places vacants de metge especialista en anestesiologia i reanimació, adscrites a l’equip d’atenció especialitzat en aquestes tasques que hi ha a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Aquestes contractacions estan emmarcades en la voluntat del SAAS d’incrementar el nombre d’assalariats que hi ha en aquest departament del centre hospitalari, segons van explicar fonts acreditades.

Les condicions exigides als aspirants es van publicar en l’edició d’ahir del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i preveuen que hauran de tenir el títol de metge especialista en aquesta matèria, acreditar una experiència assistencial mínima de tres anys, i català parlat i escrit. A banda, es demana que “preferentment” el candidat sigui de nacionalitat andorrana.

Treball en equip

A banda, es valorarà tenir coneixements d’eines informàtiques i “alta capacitat de treball en equip”. La funció principal del lloc de treball s’indica que serà “tenir cura mèdica del pacient durant tot el procés quirúrgic: preoperatori, intraoperatori i postoperatori”, amb l’afegit que s’haurà de mantenir “una comunicació permanent amb l’equip de cirurgians”.

Pel que fa a les condicions laborals de l’oferta no s’especifica el salari, però sí que la jornada serà de 40 hores setmanals, el seleccionat tindrà formació continuada i el contracte serà “per a un any tàcitament renovable”, segons s’apunta.

tracking