Reportatge

Tot ballant

El programa de ball formatiu ‘Xic & Dans’ ha celebrat aquest cap de setmana les finals. Al llarg del curs uns 500 infants han fet part d’aquesta iniciativa que arriba a la tercera edició.

Tot ballantFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé es va omplir ahir a la tarda el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’objectiu de les desenes de nens i nenes, acompanyats dels seus pares, a la sala d’actes d’aquest espai no era altre que ser testimonis directes de l’enregistrament de la final del programa de ball formatiu Xic & Dans. El van gairebé omplir els familiars dels finalistes i una bona colla dels petits ballarins –estudiants d’entre 5 i 14 anys– que es van quedar fora de la gran final i que durant tot el cap de setmana van participar en les fases classificatòries.

Els alumnes de l’escola Miret i Sans d’Organyà, els de tercer i quart de l’escola Janer, el grup conjunt de l’escola andorrana i espa­nyola d’Escaldes, els estudiants de sisè de l’escola Janer, els de cinquè de l’escola francesa Ciutat de Valls i els del col·legi Sagrada Família van ser els afortunats finalistes. El nom del guanyador, un secret. Per saber-ho s’hauran de seguir les gales que Andorra Televisió emetrà els divendres a les deu de la nit a partir del 9 de juny. Set programes.

Unes gales que tindran un gran seguiment si l’entusiasme del públic present al Centre de Congressos es trasllada a la petita pantalla. Les danses dels ballarins es van seguir amb aplaudiments des d’una grada entregada a la causa. I cada cop que acabava alguna actuació, crits i més crits. El que és segur és que no s’ho perdran els 500 infants que han participat en la tercera edició del Xic & Dans.

tracking