Societat

Les entitats protagonitzen els actes de la Setmana de la diversitat cultural

Les entitats protagonitzen els actes de la Setmana de la diversitat culturalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va presentar ahir els actes corresponents a la cinquena edició de la Setmana de la diversitat cultural. El programa d’actes, que es van iniciar dissabte passat, s’acabarà dissabte 28 a la plaça Guillemó, l’epicentre de les activitats que 32 entitats han preparat. Un llibre de receptes preparat per les mateixes entitats de la parròquia, l’exposició i venda de productes típics a la plaça Guillemó, actuacions musicals, castells, una cercavila i concerts completaran una jornada preparada per les mateixes entitats.

El cònsol menor de la capital, Marc Pons, va destacar la tasca de dinamització que fan les entitats: “Vivim en una societat diversa i amb ganes de treballar i col·laborar.”

Per la seva banda, la directora del departament de Cultura del comú, Patty Bafino, va qualificar de mínim el pressupost ja que “només destinem 2.500 euros a aquesta setmana”, on també hi participa la Unesco amb la realització d'un reportatge fotogràfic que regalarà a les entitats com a obsequi.

tracking