Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

Dos ‘youtubers’ amb 20 milions de seguidors s’instal·len a Andorra

Els espanyols Vegetta777 i Willyrex acumulen més de 20 milions de seguidors al portal web
14/02/2016 a les 06:57
Entre tots dos acumulen més de 20 milions de seguidors a Internet.     Vegetta777 i Willyrex viuen de penjar vídeos al portal web Youtube. El canal de Vegetta777 és el segon amb més seguidors a Espanya i el 27 a nivell mundial, mentre que Willyrex, que té dos canals diferents, ocupa el tercer lloc al rànquing del país veí i el 70 al món. Tots dos són gameplayers, és a dir, es caracteritzen per mostrar als internautes les seves partides de videojocs. El que els ha dut la fama a la xarxa és l’humor amb el qual comenten les jugades.     Tot i que ja fa alguns dies que s’han instal·lat al país –ells mateixos han compartit fotos als seus comptes de Twitter de la seva nova llar a Escaldes o a escenaris andorrans–, ahir van aparèixer per primera vegada en un acte públic. Va ser al Saló del Videojoc i Internet d’Andorra Telecom. La seva presència va fer embogir, literalment, els seus joves fans: la majoria d’entre 12 i 16 anys.
La clau, el seu humorQuan faltaven cinc minuts per les cinc de la tarda, els fans de Vegetta777 i Willyrex van començar a acumular-se al voltant de l’espai que Andorra Telecom havia reservat perquè els youtubers poguessin signar autògrafs. Es respiraven nervis que van desembocar en histèria amb la seva aparició. La cua va passar a ser una autèntica aglomeració que els empleats de seguretat van haver de mirar de reduir.     Marta Ramírez i Olatz Ugarte van ser dels primers a fotografiar-se amb els youtubers. “És un dels dies més feliços de la meva vida”, assegurava Ugarte, quasi entre llàgrimes. La jove havia aconseguit que els youtubers li signessin la funda del seu mòbil, que lluïa orgullosa. Ramírez, que mira el canal a Youtube dels joves des de fa prop d’un any, els definia com a “molts divertits. Quan tens un mal dia, mires un dels seus vídeos i et passa tot”. Jèssica Gómez tampoc s’ho podia creure. “És la primera vegada que vinc al saló i em trobo això. Estic molt contenta”, afirmava la jove.         Els mateixos youtubers van ser els que van aixecar la llebre que serien, a la tarda, al Saló del Videojoc amb una piulada a Twittter que Andorra Telecom, va retuitejar. Adrià Socias, Xavier Aguilar i Enric Pelegrino reconeixien que havia estat mitjançant les xarxes socials com se n’havien assabentat. “M’agrada molt el contingut del seus vídeos, està molt treballat”, deia Socias. La presència dels youtubers al Saló del Videojoc va començar a córrer com la pólvora entre els joves. Sílvia Machado, Enara Sinfreu i Tania Teixeira es van assabentar a través dels companys de classe, els quals els van mostrar una foto amb ells. En un moment eren allà, disposades a aconseguir el mateix. A Emily Rosé, Cristofer Fernández i Júlia Forné també els ho havien dit els amics. Destacaven “l’humor” dels gameplayers “i que a diferència del que passa amb la televisió, ells sí que els veus més propers, com a persones reals”, deia la primera. Juan González, Enric Jordan i Marco de Sousa, reconeixien que si haguessin de triar un youtuber, es quedarien amb Elrubiusomg, el número 1 a Espanya amb 16 milions de seguidors. Això sí, Vegetta777 i Willyrex “també estan entre els preferits”, deien.     Des d’Andorra Telecom van qualificar d’èxit la visita dels youtubers malgrat “el moment caòtic viscut”. La seva presència es va produir en plena tarda de dissabte, en el qual ja es preveia que seria probablement el moment més àlgid del certamen.     Tot i que resta la jornada d’avui, des de la parapública feien ja ahir un bon balanç del certamen, en el qual preveuen superar les 6.000 visites. Pel que fa als plats estrella, destacaven la bona rebuda que està tenint els tornejos del videojoc Call of Duty. Pel que fa a la novetat del saló, l’espai dedicat a la robòtica, està assolint una bona rebuda per part del públic més familiar.
PERFILS
Vegeta777, Número 2 a espanya
Una veu cridanera amb humor
Samuel de Luque, Vegetta777 a Youtube, té 26 anys. És conegut per la seva veu animada i cridanera i, entre els vídeos que penja, predominen les partides de Minecraft, el videojoc més popular del moment. En 8 anys ha penjat més de 2.300 vídeos a Youtube. En aquests moments té més de 12 milions de seguidors, fet que el converteix en el segon youtuber més popular d’Espanya i el 27 al món.
Willyrex, Número 3 a espanya
Videojocs populars d’alta qualitat
Guillermo Díaz, Willyrex a la xarxa, té 22 anys. Amb més de 7 milions de subscriptors al seu canal principal al portal web Youtube i 5 milions en el seu segon perfil, acumula més de 92 milions de reproduccions al mes. És el tercer youtuber més conegut a Espanya i ocupa el lloc 70 a nivell mundial. Destaca principalment per la popularitat dels videojocs que juga i l’alta qualitat de les imatges a pantalla. Amb Vegetta777 han publicat un llibre anomenat Wigetta. 
  • #24
    (17/02/16 11:22)

    Los Españoles nos quedaremos por aquí,hablando español sólo para que te salga una urticaria detrás de las orejas....

  • #23
    (15/02/16 22:38)

    Ande has estudiao tu? En la escola espanyola?

  • #22
    (15/02/16 22:29)

    Si tiene 20 millones de seguidores.... es probable q hablen español... o como dicen los aldeanos... castellano.... no hagais con andorra la parida que se ha hecho en bananonia.... open your mind.... el proximo presidente de USA hablara español y sera un cubano de origen gallego... sed un poco espabilaos... que cada vez somos mas y mas fuertes...

  • #21
    (15/02/16 02:38)

    Ni q fuera pecado y herejia el usar la segunda lengua mas hablada de Andorra, cuanto radical extremista del idioma oficial, esto no es Inglaterra, el español y el catalan conviven perfectamente sin necesidad de q ultras del idioma oficial recriminen q no lo usan. Si no os gusta, ajo y agua, q algunos ya pareceis separatas catalanes. Y sera la lengua propia, la oficial y todas las cosas q quieras Wally, pero lo q mas se habla es español y q un par de jugadores de video juegos tengan tanto seguidor, solo me hace ver lo orgullosos q deben estar los señores feudales de hoy en dia, viendo q la gente joven, no se preocupa de las cosas importantes.

  • #20
    (14/02/16 20:50)

    Espanyolització a marxes forçades! O potser es considera inversió estrangera?

  • #19
    (14/02/16 12:13)

    per a "Cultura de la ignorancia" doncs aquest nom et queda "niquelao"!! segur que portes molts anys aquí i ni et dignes a fer l'esforç de parlar i escriure en català. Però pel que veig la teva cultura de la ignorància també és amb el teu idioma... vanal s'escriu amb B!

  • #18
    (14/02/16 11:49)

    En un futur no molt llunyà, aquests youtubers serán els nous polítics i qui dirigiràn els països....temps al temps.....

  • #17
    (14/02/16 11:23)

    Son gent orgullosa de viure al pais, que fa 3 mesos que s amaguen per que ningú s assabenti i diuen que viuen a barcelona. Andorra es un forat negre que ni existeix. Si es vol viure al pais, s ha de estar orgullos del territori, costums, idioma i cultura

  • #16
    (14/02/16 11:02)

    No ha costat RES de RES, l contrari han pagat totes les factures dels serveis com tothom, i a més pagaran els seus impostos aquí. Es que només sabem queixar-nos!!!.Així no avançarem mai.

  • #15
    (14/02/16 10:58)

    PATÈTIC COM A NOTICIA. Però segur que aquesta gent farà pujar l'economia andorrana ! Estic fart de tota aquesta pallassada que ens porten de fora ! No hi ha qualitat !

Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477