UE, Atlètic Escaldes, Pas i Inter, a les semifinals

Dos dels favorits es classifiquen amb més problemes dels previstos

La UE i el Penya, un partit dels quarts de final.FAF / XAVI MIRÓ

La Copa Constitució va deixar definides les semifinals de la competició, que es disputarà el cap de setmana del 24 i el 25 d’abril. Inter Escaldes, FC Pas de la Casa, Atlètic Escaldes i UE Santa Coloma van aconseguir el bitllet per a buscar dos llocs per a la gran final del 26 de maig.

L’actual líder la Lliga Multisegur, la UE Santa Coloma, es va desfer per la mínima del Penya Encarnada (1-0) gràcies a un gol de Salomon Obama al minut 77 i s’enfrontarà a l’Atlètic Escaldes a les semifinals. El conjunt de Dani Luque va superar al Ranger’s amb solvència (0-4), amb dianes de David Valero, que també va donar l’assistència del quart gol, Guillaume López, Pedja Muñoz i Rodrigo Piloto, ja a la segona part. També va superar l’eliminatòria per la mínima l’Inter Escaldes, que va guanyar 1 a 0 a l’Atlètic Amèrica amb un gol d’Adrià Gallego i es creuarà amb el Pas de la Casa a les semis. L’equip encampadà va eliminar l’FC Ordino per penals (3-4), després que el temps reglamentari i, posteriorment la pròrroga, acabés amb empat 1 a 1, amb gols d’Álex Correia que va avançar al Pas de la Casa i el de Juan Moreno pel costat ordinenc, que va col·locar l’empat definitiu.