natació

Camí de Budapest

Per la lesió queda fora dels Jocs dels Petits Estats, i ara només pensa a aconseguir la mínima per al Mundial del juliol

Camí de BudapestFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 120 dies sense competir, aquest és el temps que Èric Fernández ha hagut de passar fora de les piscines pel trencament del lligament encreuat del genoll esquerre que va patir el passat mes de gener. El nedador va fer dissabte passat el seu primer torneig fora del Principat, concretament a la 51a edició del Trofeu Sant Jordi, que es va disputar al C.E. Mediterrani de Barcelona, on buscava una mínima que el portés in extremis (ja acabat el termini per aconseguir-la) als Jocs dels Petits Estats, però finalment no la va poder aconseguir. “M’hauria agradat anar a San Marino, però ja sabia que amb 4 mesos sense competir seria molt difícil”, reconeix el jove esportista.

Fernández ja portava unes setmanes entrenant al gimnàs, però quasi no havia pogut fer-ho dins de l’aigua, i admet que “tenia moltes ganes de nedar, això em va ajudar a portar anímicament la lesió, en canvi, físicament encara em fa una mica de mal, sobretot a les proves llargues, però crec que aproximadament d’aquí a un mes ja podré estar al 100% en aquest aspecte”.

La lesió ja és passat i ara toca mirar endavant. L’objectiu més proper és el Mundial, que es disputarà del 14 al 30 de maig a Budapest, Hongria. La mínima per competir-hi és de 24”15, i la seva marca personal als 50 metres lliures és de 24”16, “és el meu objectiu i sóc optimista, crec que sí que hi seré”, sentencia l’andorrà.

tracking