Reportatge

Una bengala de fora

En el primer partit del play-off d’ascens a la lliga Grup Sant Eloi entre l’Inter d’Escaldes i la Penya Encarnada (1-1) es va encendre una bengala

Una bengala de foraFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el primer partit del play-off d’ascens a la lliga Grup Sant Eloi entre l’Inter d’Escaldes i la Penya Encarnada (1-1) es va encendre una bengala. Un gol de penal al minut 94, que va suposar l’empat de l’Inter, va provocar la seva encesa. El culpable dels fets, segons ha pogut saber el Diari, va ser un amic de fora del país d’un jugador escaldenc que va viatjar amb uns companys a presenciar el matx i animar el seu col·lega.

Fonts del club d’Escaldes asseguren que l’artefacte pirotècnic no va ser llançat al terreny de joc i el van apagar. Amb tot, la FAF va explicar que té identificat l’aficionat gràcies a les càmeres, coneix el seu nom i serà sancionat sense poder entrar a cap recinte esportiu que gestioni, tal com va advertir en el comunicat arran dels incidents de l’FC Andor­ra juvenil.

La Penya Encarnada va presentar al·legacions al comitè de competició en les quals denuncia a més de la bengala, insults de jugadors escaldencs no convocats i invasió de camp d’alguns dels amics.

tracking