Bàsquet

Moment per guanyar a fora

El MoraBanc Andorra vol aprofitar el dolç tram pel qual passa per assolir algun triomf fora de casa i afermar-se a la vuitena plaça

Moment per guanyar a foraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va aconseguir dissabte un triomf molt important per afermar-se a la vuitena plaça (14-12) i d’un gran mèrit, ja que l’Iberostar Tenerife va saltar a la pista del Poliesportiu com a líder de la Lliga Endesa. El conjunt dirigit per Joan Peñarroya va destacar per una treballadíssima defensa i per anotar 85 punts al millor visitant de la competició, que, a més, és el que menys n’encaixa, amb una mitjana de 70,62.

Els del Principat afronten els últims sis partits en un moment dolç amb un gran estat de forma física i encert i l’esperança d’aprofitar-ho sumant una victòria en algun dels tres enfrontaments que els resten lluny de casa (Unicaja, Bilbao i Betis). “Acostumem a guanyar quan en fem més de 80. A casa tenim aquest plus i veig que anem pel bon camí. Encara queda i serà complicat, però hem de seguir treballant per superar el proper”, va valorar el president de l’entitat, Gorka Aixàs, pel que fa a les opcions reals de disputar el play-off. L’entrenador del club andorrà va declarar amb un somriure tímid a la roda de premsa posterior que fins al final no hi haurà res decidit. Aixàs, en la mateixa línia que Peñarroya, hi va afegir que “quan quedin un parell o tres de jornades ja sabrem quines seran les possibilitats. Signo qualsevol combinació per mantenir-nos vuitens”.

El tècnic egarenc no sap si serà necessari imposar-se en algun xoc a fora o si enduent-se els que queden a Andorra serà suficient. Per ell és parlar per parlar i el que té ben clar és que “ens preparem no només per guanyar-ne un a fora, sinó el de diumenge vinent. No anirem a Màlaga de vacances a veure les processons”. Va sentenciar dient que està “convençut que tindrem alguna alegria en els duels de fora”.

tracking