La tricolor femenina va tornar a patir la superioritat del rival en el segon enfrontament del primer Premundial que està disputant a Vílnius. Ahir va ser Israel qui va actuar com a botxí i va clavar fins a set gols a Andorra, tots abans del minut 62. A més, dues dianes van ser de penal i una en pròpia porta, obra de Míriam Tizón. El resultat a la mitja part era de 5 a 0 i després del setè Andorra va saber aturar la potent Israel, que lluita per liderar el grup amb Moldàvia. “Era el que esperàvem del rival, que ha estat molt superior, tant tècnicament com físicament”, valorava el seleccionador, José Antonio Martín, que afegia que “hem fet dos penals evitables i un gol en pròpia porta que ens ha condicionat. Arran de tot això el resultat ha estat voluminós”. Dimarts s’enfrontaran a Lituània.