Surf de neu i esquí alpí

Estévez assoleix el seu millor curs en Copa d'Europa

Estévez assoleix el seu millor curs en Copa d'Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estévez ha completat la seva millor temporada a la Copa d’Europa des que competeix, malgrat no haver disputat totes les curses del calendari. Amb el curs tancat, l’andorrana s’ha situat en la 19a posició de la classificació general final amb 715 punts. La primera plaça del circuit continental l’ha ocupat la francesa Julia Pereira, amb 3.037 punts.

Estévez ha assolit aquesta temporada una millora important respecte a les anteriors, ja que el seu resultat més destacat fins ara havia estat un 29è lloc el 2014 amb 303 punts i venia de fer 232,50 i 40a el 2016. El quart lloc a la cita de Colere (Itàlia) ha estat el millor en un curs en què ha assolit tres Top-10.

Per altra banda, en esquí alpí, ahir es va celebrar el Nacional britànic a l’estació francesa de Tignes amb presència de corredors del Principat. Marc Oliveras va ser el més ben posicionat després d’acabar el supergegant cor­responent al Nacional júnior britànic en novè lloc, mentre que Àxel Esteve va ser 14è i Matías Vargas no va finalitzar.

Ahir també es va disputar el supergegant de sèniors, i en aquest va ser Esteve el millor andorrà, amb una nova 14a posició. Vargas va acabar 20è, mentre que en aquest cas va ser Oliveras qui no va poder completar la baixada.

tracking