Triatló

Xavi i Ferran Teixidó i Edgar Ordóñez, els més ràpids a la Tri-Blanc

Amb una mica de retard a causa de la neu a la carretera, l’Andorra Tri-Blanc es va completar ahir a la Massana sota unes condicions òptimes en les tres disciplines que cobria la prova, la cursa a peu, el ciclisme i l’esquí de muntanya. El gua­nyador de la categoria individual va ser el campió del món sub-23 i d’Europa absolut de duatló, Xavi Jové, que amb un temps d’1 h 46’01’’ es va imposar a Joan Turné i Bernat Vilanova. Tot i això, l’equip Isards, format per Xavi i Ferran Teixidó i Edgar Ordóñez, va arribar abans a la meta de la Caubella de Pal i va ser el més ràpid amb la marca d’1 h 43’51’’. Els equips JMD i el Team Rally van completar el podi de la categoria per equips, mentre que en noies Ariadna Tudel (2 h 6'05’’) es va imposar a Laurence Lestang i Lorena Ledesma. La Tri-Blanc va comptar amb 90 participants, 40 més que l’anterior edició.