Bàsquet

Walker confia que poden amb el Barça

El jugador ho argumenta recordant les victòries a casa contra els equips ‘top’

Walker confia que poden amb el BarçaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler del MoraBanc An-dor­ra, David Walker, va passar ahir per zona mixta amb un somriure d’orella a orella després de la dar­rera victòria, amb 100 punts inclosos, contra el Saragossa.

“Ens sentim fantàstics i contents. Vam estar practicant dur i l’entrenador ens va dir que havíem de jugar amb energia i més físics”, va explicar el nord-americà. A aquestes altures de la temporada és ben sabut que el punt més fort del conjunt andorrà és trenar contracops i arribar el més ràpid possible a l’anell contrari, però en el darrer duel per a Walker és cert que “vam fer moltes cistelles perquè vam poder córrer, però també ens en van anotar força, per tant hem de millorar en defensa”. Els homes de Joan Peñarroya ja han començat a preparar el matx que tenen diumenge al Palau Blaugrana davant un Barça dels més fluixos de l’última dècada. El jugador nascut a Ohio va recordar que “ja els vam superar aquí al Poliesportiu demostrant que podem amb els equips grans”. La fórmula serà dur a terme “entrenaments amb molta intensitat, omplir-nos de confiança i veure què passa”.

Sobre el seu retrobament amb l’anotació va declarar, entre riures, que “durant la temporada tens alts i baixos, a vegades m’havia passat i estava un pèl frustrat, perquè vull jugar el millor possible i mirar d’estar als play-off”. A l’aler sovint li diuen que és un rookie, i per exemple el seu tècnic va comentar fa uns dies que “està complint amb escreix”. Quant a aquest aspecte, va deixar clar que “crec en les meves possibilitats i m’autoexigeixo bastant, per tant vull arribar al meu màxim”.

tracking