ESQUÍ / ESQUÍ DE FONS

Visa esperava “millors resultats” en el Mundial

El director tècnic de la FAE ressalta que, tot i el paper a Saint Moritz, la temporada “està sent bona i ho acabarà sent”

Visa esperava “millors resultats” en el MundialHOOK BADER / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de Saint Moritz d’esquí va baixar el teló ahir amb l’eslàlom masculí, prova en la qual l’únic representant andorrà, Àxel Esteve, va caure a quatre portes per al final i quan estava fent bons temps. “L’Àxel ha esquiat molt bé en una pista complicada pel dorsal que portava. Quan veia la meta ja s’ha relaxat i ha caigut. Estava en temps d’entrar dels trenta primers”, apuntava Carles Visa. El director tècnic de la FAE va fer ahir mateix un primer balanç del Mundial de Saint Moritz: “m’esperava millors resultats, però s’ha de dir que la temporada està sent bona i ho acabarà sent. L’únic però és que quan havíem de ser bons, al Mundial, no ho hem sigut”. Individualitzant l’actuació dels quatre esquiadors, Visa va comentar que “el Joan [Verdú] i l’Àxel [Esteve] han complert i el Marc [Oliveras] i la Mireia [Gutiérrez] s’han quedat sense complir l’objectiu. No estem contents, però hem de mirar globalment la temporada“.

A Saint Moritz, el millor resultat va ser el 27è lloc de Joan Verdú en la combinada alpina, mentre que el cop a la primera mànega del gegant li va impedir completar la cursa i perdre’s l’eslàlom. Abans no havia completat el supergegant i havia estat 33è en el descens. Àxel Esteve torna a casa amb un 36è lloc al gegant –“venia a agafar experiència i penso que he crescut aquests dies com a cor­redor”, valorava–, i Mireia Gutiér­rez ho fa amb una 34a posició a l’eslàlom, l’única prova en què competia. Marc Oliveras va completar el Mundial sempre per sobre de la trentena plaça (33è al supergegant, 36è al descens i 37è a la combinada alpina).

D’altra banda, en esquí de fons

Irineu Esteve va ser 14è a la Copa d’Europa de Zwiesel en la prova de 15 quilòmetres estil clàssic persecució. L’andorrà va acabar dotzè, però va ser penalitzat amb 30 segons per sortir abans de temps. Carola Vila va acabar 32a júnior en 10 quilòmetres.

tracking