Empat a domicili de mèrit del VPC amb regust amarg

El conjunt del Principat encaixa tres punts passats quatre minuts del temps afegit

EL VPC Andorra va sumar ahir el primer empat de la temporada al camp de l’US Canton Saint Lys, tercer classificat del grup 1 de la promoció d’honor francesa. Malgrat ser un resultat positiu per als de Jonathan Xepi Garcia i de David Kirikàixvili, el regust final que els va quedar va ser una mica amarg, ja que al temps afegit anaven dominant el marcador per tres punts.

Molt abans, els locals van sortir molt endollats al partit i van situar el 7-0 al minut 3 amb assaig més transformació. Emiliano Robbiani, el principal artífex de l’atac andorrà ahir, va reduir distàncies a base de cops de càstig i a la mitja part es va arribar amb un 7-6, que va passar a ser un 7-9 a l’inici de la segona. Un nou assaig del Canton Saint Lys els va tornar a posar per davant (12-9), però Robbiani va tornar a aparèixer i en un cap de càstig va empatar.

El partit va estar molt igualat als minuts finals, amb moltes accions de falta entremig. Quan arribaven al temps afegit, el VPC es va avançar en un nou xut a pals (12-15) i quan semblava que tot estava sentenciat, els locals van empatar quan ja passaven els quatre minuts de temps afegit (15-15). Els del Principat van reclamar una falta prèvia a Edo Jamrulidze, que va acabar sagnant del nas. “No molts equips puntuen aquí i valoro positivament el resultat, però ens queda un regust amarg perquè se’ns ha escapat al final”, indicava Garcia.