Esquí i surf forapista

El Freeride World Tour clou la cita andorrana amb èxit

El director de Vallnord Arcalís, Xabier Ajona, destaca l’esforç de tot l’equip i parla de gran recompensa vistos els resultats

El Freeride World Tour clou la cita andorrana amb èxitDDAHER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona prova de la gira del Freeride World Tour (FWT) 2017 es va celebrar ahir a les canals del Baser Negre. Cursa que va ser traslladada a Vallnord Arcalís per temes de seguretat i que, tot i les precipitacions dels últims dies, es va poder reprendre amb total normalitat. Des de l’estació andorrana van informar que els organitzadors i l’equip de l’FWT van agrair-los l’hospitalitat per la rebuda i l’atenció als riders i seguidors.

Per la seva part, el director de Vallnord Arcalís, Xabier Ajona, va parlar positivament d’aquesta tercera edició del Freeride World Tour al Principat declarant que “al final els esdeveniments previstos s’han pogut celebrar amb unes condicions molt bones”. Pel que fa a la valoració d’ahir, va assenyalar que “hem pogut gaudir d’un cel completament blau, d’un sol molt intens i d’unes fantàstiques imatges de les munta­nyes”. Quant a la feina duta a terme per poder oferir una jornada segura i amb espectacularitat, va voler destacar “el gran esforç de tot l’equip, perquè veníem de la Font Blanca i el Trofeu Borrufa, però ha valgut la pena, perquè la recompensa ha estat molt gran”.

Preguntat per la prolongació per tres anys més (2018, 2019 i 2020) del contracte amb el Freeride World Tour, Xabier Ajona va mostrar la seva satisfacció tot expressant que “sobre la renovació estic molt content, estan veient que podem fer aquests tipus d’esdeveniments sense cap problema”. El director de Vallnord Arcalís hi va voler afegir que “els resultats finals mostren que som un país preparat i amb garanties de neu”.

En clau esportiva, en categoria masculina de surf de neu la victòria se la va emportar el suec Christoffer Granbom, mentre que en la femenina es va fer amb la primera posició la francesa Marion Haerty. En esquí, es van imposar la rider austríaca Lorraine Huber i el corredor francès Léo Slemett, que es va situar per davant del vigent campió del món, Loïc Collomb. Cal destacar que l’espanyol Aymar Navarro (dijous 9 va ser tercer), amb una wild-card, va finalitzar penúltim.

tracking