Futbol sala

Andorra s'acomiada rebent una golejada de França

Els de Xavi de la Rosa no poden fer res davant un combinat superior

França va complir ahir el guió previst i es va imposar amb claredat a la selecció andorrana en el segon i últim enfrontament del Preeuropeu. Els de Xavi de la Rosa es van acomiadar rebent una nova golejada del torneig disputat a la capital lituana. La derrota es va encarrilar al minut dos després que Jonathan Pérez va fer el primer gol en pròpia porta. Al descans, els francesos ja dominaven 0 a 3, van ampliar 0 a 4 a falta de 10 minuts i en l’últim segon de partit van assegurar-se la maneta amb un gol de penal.

El seleccionador no amagava la decepció per la doble derrota al Preeuropeu, malgrat que recordava que “ja sabíem que França era una selecció molt superior a nosaltres i ho ha demostrat”. De la Rosa, però, extreia conclusions positives del progrés de la selecció i del paper dels joves. “La línia és bona. Tenim un grup amb un 80% de joves i alguns han tingut el seu bateig aquí. S’ha de continuar així i segur que arribaran resultats contra les grans”, concloïa.