Futbol sala

Andorra tanca la preparació amb un empat contra Grècia

Arnau Rodríguez va obrir el marcador però Malovits va igualar

Andorra tanca la preparació amb un empat contra GrèciaFAF

S’han acabat les proves per a la selecció andorrana de futbol sala. L’equip de Xavi de la Rosa va tancar ahir la preparació amb el segon partit contra Grècia, que es va saldar amb un empat a un gol al Prat Gran d’Escaldes. Després del 5 a 4 de dissabte, Grècia va sortir més motivada, tot i que Andorra va ser qui va portar el pes a la primera meitat, sempre fent proves per al Preeuropeu que es jugarà a final de mes a Lituània. Al minut 10 el jugador de Les Corts Esportiu Arnau Rodríguez va obrir el marcador per als andorrans. Les ocasions se succeïen en una i altra porteria i cal destacar les bones actuacions d’Andre Ferreira, que ahir va jugar per Aitor Rubio.

A la segona part Grècia va passar a tenir més ocasions de gol i fruit de la insistència va arribar l’empat de Malovits (minut 23). De la Rosa va jugar molts minuts amb Jona de porter jugador i la selecció va patir alguns desajustaments que van estar a punt de costar-li la pèrdua del partit. Jona va aturar alguna pilota i David Fér­riz en va treure un altra sota pals. Però el seleccionador volia fer proves i això era el que comptava. Al final, empat i a esperar Lituània.