Futbol sala

Una Andorra ambiciosa supera Grècia

El de Xavi de la Rosa sumen el sisè triomf consecutiu davant de la seva afició

Una Andorra ambiciosa supera GrèciaFernando Galindo

Era un partit amistós per preparar el Preeuropeu de final de mes a Lituània, però tot i no ser transcendental el resultat una victòria sempre va bé i més contra una selecció de més nivell com és Grècia. Andorra va sumar ahir la sisena victòria seguida, que va lluitar en tot moment, i no es va conformar amb l’empat.

Els grecs van prendre la iniciativa en els primers minuts i van gaudir de més ocasions, que van topar amb Aitor Rubio, autor ahir de moltes aturades de mèrit. Passats 12 minuts de joc, els visitants van avançar-se de penal. El gol, però, va ser el punt d’inflexió. Quatre minuts després Raventós igualava de contraatac i un minut després Cabinho feia el segon.

Els duel va arribar al descans amb avantatge local, però a la represa Grècia va trigar tres minuts a igualar. Andorra es va tornar a avançar gràcies a un gol en pròpia porta d’Antonios Manos en una jugada de córner i ràpidament igualaven els visitants novament. De la Rosa no es va conformar amb l’empat i va optar pel porter-jugador, fet que va portar a un nou gol de Cabinho. Grècia va tornar a empatar, però quan restava un minut i escaig un nou gol en pròpia porta grec en una jugada de porter jugador va tancar la victòria tricolor (5-4). “Ja ho vaig dir, el resultat és el de menys i em quedo amb la intensitat”, va assenyalar el tècnic. Avui, nou amistós a les 18.30 hores.

RECONEIXEMENT ALS JUGADORS DE LA SELECCIÓ QUE VA DEBUTAR FA 20 ANYS

Escaldes-Engordany. Al descans de l’amistós d’ahir es va dur a terme un homenatge als 12 jugadors i al cos tècnic que van protagonitzar el debut de la selecció el 18 de novembre del 1996, davant l’Argentina (1-3). Gairebé tots els membres d’aquell conjunt van ser presents i van rebre una samarreta de la selecció amb el seu nom, a més d’un obsequi.