Raids

España s'apropa a l'objectiu de completar el primer Dakar

És el 24è de la general i si supera l’etapa d’avui el tindrà a tocar

España s'apropa a l'objectiu de completar el primer DakarBLAI JANÉ CEDIDA PER @TEAMCERALLY

Cristian España (KTM) està molt a prop de completar el seu objectiu i arribar demà a Buenos Aires, darrera jornada del Dakar 2017. La cursa va reprendre ahir la competició amb la desena etapa, entre Chilecito i San Juan, que va guanyar en motos el resident Joan Barreda (Honda). El castellonenc es troba cinquè a la general, a 53’47’’ del líder, San Sunderland, i si prospera la reclamació de l’equip Honda perquè li retirin l’hora de sanció se situaria com a primer classificat. Sense tants maldecaps, Cristian España va superant etapes. Ahir, l’andorrà va completar la jornada en el lloc 25 i es troba el 24è de la general, a més de tres hores i mitja de Sunderland. Si España supera la jornada d’avui, l’última de màxima dificultat competitiva –demà l’especial final és de 64 quilòmetres– el del Pedregà Team celebrarà l’arribada a Buenos Aires.

Intens dia en cotxes

El podi d’automòbils serà, si no hi ha un daltabaix, per a Peugeot Sport. Falta definir les posicions. Ahir, els residents Cyril Despres i David Castera van situar-se tercers d’etapa i van refermar la tercera plaça respecte a Nani Roma. Despres es troba a 25’40’’ del nou líder, Stéphane Peterhansel, que va ser donat guanyador de la jornada després que l’organització li retornés el temps perdut per auxiliar un motorista a qui havia envestit. Loeb és segon, a 5’50’’.