futbol

L'Andorra empata i es queda sense lideratge en solitari

Cristian avança els tricolors, però el Llagostera B iguala als dos minuts i evita que els d’Emili Vicente superin l’Horta

L'Andorra empata i es queda sense lideratge en solitariXavier Pujol

L’FC Andorra va fer més mèrits que el Llagostera B, però el marcador final a la Borda Mateu va ser un empat a un que no serveix a l’equip tricolor per situar-se com a líder en solitari del grup 1 de primera catalana. Ara l’Horta i l’Andorra estan igualats a 29 punts al capdavant de la classificació, amb millor goal average per als barcelonins, ja amb igualtat de partits jugats.

La primera part va ser bastant ensopida, amb moltes imprecisions i dos equips molt atents per evitar errades. El Llagostera, però, va badar en defensa un parell de vegades, cosa que va propiciar les millors ocasions per als locals, que Cristian, molt ràpid a l’hora de guanyar l’esquena als centrals, no va aprofitar. L’Andorra, tot i les baixes de pes que tenia, va dominar més en la segona part. L’ambició pel lideratge els va portar a tenir més control de la pilota davant un rival que es va conformar a defensar-se. Sebas Gómez va tenir la millor ocasió després de desfer-se de tres rivals, però Marc va treure el seu xut de sota els pals (52’). El gol andorrà arribaria al minut 75, quan un robatori de pilota de Jordi Alaéz el va aprofitar Cristian per marcar de xut ras. El més difícil estava fet. Però l’alegria va durar poc perquè un rebuig curt en un córner va caure a les botes de Pere, que va creuar bé la pilota per superar Patet, titular per l’absència de Ferran Pol.

L’empat no va desanimar els tricolors, que van buscar el segon gol i el van tenir amb un xut de Jordi Aláez, que va sortir a tocar del pal. El Llagostera B, content amb el punt, es dedicava a defensar-se i va aconseguir conservar l’1-1 fins al final.

Content amb el punt i el fitxatge

Emili Vicente destacava que “l’equip ha treballat bastant bé i en la segona part hem tingut la iniciativa. Ens ha faltat aguantar l’1-0 cinc minuts més. Hem de donar per positiu el punt perquè els altres no han sumat”. Vicente també va beneir el fitxatge del punta José Antonio Aguilar (exLusitans).