Futbol sala

La selecció torna a vèncer a Estònia al segon amistós

Gerard, per partida doble, Jona i Cabinho fan els gols d’una victòria que van encarrilar en els instants finals de partit

La selecció torna a vèncer a Estònia al segon amistósFernando Galindo

La selecció andorrana de futbol sala va tornar a guanyar ahir a Estònia per segon dia consecutiu. Els de Xavi de la Rosa van imposar-se en un partit intens en què no van poder comptar ni amb Marçal Raventós ni amb Carlos Barbosa i el triomf no es va encar­rilar fins als minuts finals.

Gerard Raventós va estrenar el marcador al minut 12 de la primera part i Estònia va empatar abans del descans. De la Rosa, convençut que havia d’anar per a la victòria, va arriscar i va posar el porter jugador, cosa que li va sortir bé i Jonathan Pérez va avançar de nou els tricolors al 38’. Menys d’un minut després, els estonians van posar el porter jugador i van fer l’empat, cosa que va portar el seleccionador a utilitzar la mateixa tàctica una vegada més i Gerard, novament, i Cabinho van acabar decantant la balança del costat andorrà (2-4).

“Han tornat a jugar molt bé en un partit que ha estat molt intens”, declarava el tècnic després de la victòria. Amb un doble triomf en els amistosos disputats a Tallinn, De la Rosa es mostrava pletòric pel rendiment mostrat. “El balanç que en faig és fenomenal. Veníem amb la idea de fer jugar minuts als joves perquè agafessin experiència i hem acabat anant a mort. Ho han donat tot”, assenyalava el seleccionador.

La tricolor tornarà avui d’Estònia amb els dos triomfs al sac i amb la vista posada a mitjans de gener, moment en què disputaran un nou doble enfrontament amistós, aquesta vegada contra Grècia i com a locals.