El Madrid inicia la lluita pel Mundial

Els blancs s’enfronten avui a l’Amèrica a la semifinal sense Sergio Ramos

El Madrid inicia la lluita pel Mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid comença avui la conquesta del Mundial de Clubs 2016 al Japó com a actual campió de la Lliga de Campions. Els blancs s’enfrontaran a l’Amèrica mexicà a la semifinal a l’Estadi Internacional de Yokohama (11.30 h). Zinedine Zidane no podrà comptar per a aquest partit amb Sergio Ramos, baixa per una sobrecàrrega, segons va explicar el tècnic ahir. A partir d’aquí, el francès alinearà “el millor equip” titular que tingui a l’abast. A més, Zidane va assenyalar que no volia sentir a parlar de favoritismes. “Jo crec que no som favorits. La pressió no és per a nosaltres. L’Amèrica és un equip amb qui hem de parar atenció perquè el partit no estarà guanyat fins al final”, va comentar l’entrenador.

Etiquetes:

El vencedor del duel d’avui ja té un rival esperant-lo a la final, que es disputarà diumenge al mateix escenari. Es tracta del Kashima Antlers japonès, que va guanyar ahir l’Atlètic Nacional colombià per 0 a 3. Curiosament, en el partit que van jugar ambdós equips es va xiular el primer penal de la història ajudant-se de la tecnologia amb l’instant replay. Malgrat tot, aquest moment històric va venir acompanyat de polèmica ja que Nishi, el davanter que va rebre l’entrada, estava en posició dubtosa. La FIFA, però, es va afanyar a assenyalar que l’àrbitre que el va xiular, Viktor Kassai, va encertar en la decisió.

Per altra banda, Zidane va ser protagonista ahir també en la roda de premsa prèvia al partit del Madrid d’avui per unes declaracions sobre Cristiano Ronaldo. “Cap jugador del Madrid aconseguirà mai el que ha assolit Cristiano”, va comentar el francès, que va felicitar el seu davanter per haver estat premiat amb la quarta Pilota d’or.

tracking