Bàsquet

El MoraBanc iguala la seva millor arrencada a la lliga

El balanç de 7 a 4 només l’havia aconseguit el 1994-1995, mentre que les 6 victòries de local són la segona millor ratxa

El MoraBanc iguala la seva millor arrencada a la lligaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria de diumenge contra el Barça, 22 anys després de la darrera, va servir perquè el MoraBanc Andorra igualés la millor arrencada del club a la lliga ACB. I és que el balanç de 7 victòries i 4 derrotes el va aconseguir ja l’aleshores Festina Andorra la temporada 1994-1995, tot i que amb una diferència millor de punts (61 per 2), segons recordava ahir el lloc web de l’ACB.

Una altra conseqüència del triomf contra el Barça va ser la d’allargar la ratxa d’imbatibilitat a casa fins als 6 partits consecutius, que representa el millor inici andorrà a l’ACB i la segona millor ratxa al Poliesportiu d’Andorra, només superada per la de la temporada 1993-1994, en què l’equip va encadenar fins a 8 triomfs seguits entre la jornada 14 i la primera ronda del play-off. Per igualar la ratxa els homes de Joan Peñarroya han de guanyar els dos propers rivals a casa, el potent Unicaja (27 de desembre, a la jornada 14) i Reial Betis (15 de gener, a la jornada 17). Segons les dades de l’ACB, començar amb un 6 a 0 a casa –només Reial Madrid i MoraBanc ho han aconseguit aquest curs– pràcticament garanteix jugar la Copa del Rei i entrar en els play-off pel títol. Això almenys és el que ha passat les últimes cinc temporades, en què només el Baloncesto Fuenlabrada va trencar l’estadística en no classificar-se la temporada 2010-2011 per a la Copa, però sí després per a la lluita pel títol.

Èxit de Recaptació del Repte 17K

El club va informar ahir que el repte solidari protagonitzat per Ferran Teixidó (fer 17.000 metres de desnivell pujant i baixant les escales del Poliesportiu) havia aconseguit recaptar 4.048 euros, que aniran destinats a Unicef Andorra. Tot un èxit.

tracking