El Tic Tapa Sant Julià guanya i recupera el lideratge

El Tic Tapa Sant Julià va recuperar ahir el lideratge de la Lliga Grup Sant Eloi després de derrotar el fins aleshores líder, la UE Santa Coloma (3-1). La primera part va ser anivellada, però els lauredians van arribar al descans per davant gràcies a un gol de penal de Villanueva (26’). La Unió Esportiva va començar dominant a la segona i en un córner aconseguiria l’empat en aprofitar Víctor Bernat al segon pal una mala sortida del porter Vidal. El Tic Tapa, molt seriós, va tenir una doble ocasió per marcar (Noah i Rafa Santos) abans que el mateix Santos en una rematada de cap a sortida d’un córner avancés els de Luis Blanco (60’). El Santa Coloma, amb més control de pilota, topava amb un ferm Sant Julià, que es va quedar amb un més per l’expulsió de Juli Sànchez (es va treure de sobre Villanueva i l’àrbitre va interpretar agressió). Un golàs de falta directa de Luis Blanco va sentenciar el duel i el lideratge per als lauredians.

El Don Denis va ser l’altre gran beneficiat de la jornada, ja que va derrotar l’Assegurances Generals FC Ordino (1-0, amb gol de Pedro Santos) i puja a la tercera posició, desbancant el Lusitans, que va empatar a un contra The New 1978 Engordany. Pedro Muñoz, en pròpia porta, va igualar en el minut 81 el gol de Bruninho. En el duel de la part baixa, el Jenlai s’enfonsa després de ser golejat per l’Encamp (0-5, Xavi Vieira (3), Genís i Víctor).