Bàsquet

Nacho Martín estarà tres setmanes de baixa

L’aler pivot es perdrà segur els partits contra el Barça i el Saragossa per les molèsties que arrossega al turmell

Nacho Martín estarà tres setmanes de baixaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nacho Martín estarà fora de les pistes tres setmanes. L’aler pivot del MoraBanc es va sotmetre a unes proves ahir que van revelar que tenia una tendinitis al tendó del peroneal curt del turmell esquerre. Unes molèsties que ja arrossegava des de feia unes setmanes i amb les quals va poder jugar en alguns partits. Tot i això, el dolor es va intensificar la setmana passada i ja es va quedar a fora de l’enfrontament a la pista de l’Estudiantes.

El següent partit que es perdrà amb tota seguretat és el d’aquest diumenge a les 18 hores davant el Barça Lassa, a més del duel de la jornada següent a la pista del Tecnyconta Saragossa. El dubte serà si podrà ser present al partit de després, en què el conjunt tricolor rebrà l’Unicaja de Màlaga divendres 27. Queden poc menys de tres setmanes per a aquest enfrontament i l’evolució de la lesió serà clau per determinar si podrà ser-hi present. “Farem tractaments de fisioteràpia i alguna filtració”, va explicar el doctor Sergi Francisco. Joan Perñarroya comptarà amb només 10 jugadors disponibles els dos propers partits.

Per altra banda, ahir es van anunciar els horaris dels últims partits de la primera volta. El MoraBanc jugarà la jornada 16 a la pista del Reial Madrid diumenge 8 de gener a les 18.30 hores, mentre que la jornada 17, en la qual es decidiran els equips que jugaran la Copa, serà unificada. Tots els partits es disputaran diumenge 15 a les 18.30 hores, inclòs el MoraBanc-Reial Betis Energia Plus.

NIKOLA MARIC, AMB BÒSNIA A L'EUROPEU SUB-18

Nikola Maric, jugador del MoraBanc B que ha reforçat el primer equip en alguns partits, estarà disputant a Samsun (Turquia) l’Europeu sub-18 del 16 al 22 amb Bòsnia i Hercegovina. L’aler pivot està concentrat amb la seva selecció des de dilluns.

tracking