Natació

Lea Ricart assoleix marca personal en piscina curta en els 100 lliures

Lea Ricart assoleix marca personal en piscina curta en els 100 lliuresS. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lea Ricart i Mònica Ramírez van competir ahir novament al Campionat del Món de piscina curta que s’està disputant a Windsor (Canadà). Les nedadores andorranes van entrar en acció en la prova dels 100 metres lliures, en la qual Ricart va poder assolir un nova marca personal en piscina curta després d’haver-ho fet dimarts en la prova dels 100 esquena. La jove nedadora va ser setena de la seva sèrie i va acabar 76a del total amb la seva nova millor marca d’1’00’’06.

Per la seva part, Ramírez, tot i haver passat la nit anterior amb febre i amb una reacció al·lèrgica, va competir ahir després d’haver-se llevat en millors condicions mèdiques. També va acabar setena de la seva mànega i va ser 70a del total amb un temps de 59’’64. La prova comptava amb un total de 112 participants. “La Mònica ho ha lluitat i ho ha fet molt bé tenint en compte el seu estat. La Lea ha fet una bona cursa, tot i que els últims metres ha estat una mica descoordinada de peus i braços que han fet que no hagi baixat del minut”, indicava el tècnic de les nedadores, Sergio Rayo.

Avui serà el torn per a Èric Fernàndez, que s’estrena al Campionat del Món de piscina curta disputant els 50 lliures amb l’objectiu de batre el rècord de 23’’84.

tracking