AUTOMOBILISME

El pilot mundialista Kris Meeke s'afegeix a la nòmina de residents

El nord-irlandès ha acabat el Mundial del 2016 de WRC en novena posició, amb victòries a Portugal i Finlàndia

El pilot mundialista Kris Meeke s'afegeix a la nòmina de residentsINSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Dani Sordo ja no és l’únic pilot del Mundial WRC que resideix a Andorra. Des de fa uns mesos, el britànic Kris Meeke, que enguany ha conduit un Citroën DS3 WRC de l’Abu Dhabi Total World Rally Team, ha triat el Principat com a centre d’operacions, tot aprofitant les bones condicions del país per als entrenaments esportius. Meeke aprofita les aturades al Mundial per traslladar-se al país, com es pot comprovar en diverses fotos pujades a les xarxes socials, algunes amb la família a llocs com el Roc del Quer o fent sortides per preparar-se amb altres pilots com Cyril Despres. La bici també acostuma a ser companya en les seves sortides.

Kris Meeke, nascut a Dungannon (Irlanda del Nord) fa 37 anys, ha completat enguany el WRC en novena posició després de participar en nou de les tretze proves del campionat, amb dues victòries absolutes als ral·lis de Portugal, al maig, i de Finlàndia, al juliol. L’altre triomf en WRC el va aconseguir l’any passat a l’Argentina, sempre amb l’irlandès Paul Nagle de copilot. Paral·lelament a la seva participació al Mundial, Meeke s’ha encarregat de desenvolupar el cotxe de Citroën per al 2017 en el retorn de la marca francesa a les proves mundialistes, amb el nou C3 WRC.

Qui va presentar ahir el seu nou material per a la temporada vinent va ser Dani Sordo, que pilotarà el Hyundai i20 Coupé WRC en les tretze proves del calendari. L’espanyol, cinquè de la general la temporada passada, l’última de domini de Volkswagen amb el títol de Sébastien Ogier, voldrà millorar els dos segons llocs del 2016, a Alemanya i Espanya.

tracking