automobilisme

Vinyes queda fora del ral·li de Madrid per una avaria

El pilot andorrà no té sort i veu com el cotxe el deixa penjat en el primer tram de la competició, disputada divendres

Vinyes queda fora del ral·li de Madrid per una avariaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes no va tenir el retorn esperat al volant del Suzuki Swift S1.600, en què va prendre part al setè Ral·li Comunitat de Madrid, que tancava el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA). El pilot andorrà, que va recuperar el seu antic vehicle després de les excel·lents sensacions amb el Suzuki Swift de la Copa monomarca, va patir una avaria mecànica que el va deixar fora de combat a les primeres de canvis. De fet, només quatre quilòmetres van poder fer Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader en el primer tram de la jornada de divendres a la ser­ra madrilenya (Puerto de la Puebla, de 15,480 quilòmetres en total).

El Suzuki S.1.600 va patir problemes de motor, i aquí es va acabar el ral·li per a Vinyes, que no va tenir l’opció de reenganxar-se amb el súper ral·li. “Tenir l’ocasió de tornar a pilotar el S1.600 és una gran notícia, no sé com sortirà el ral·li, però almenys podré provar-ho i resoldre algun dubte que encara tinc”, indicava el pilot a la prèvia. Tot i poder fer només quatre quilòmetres a Madrid els dubtes van quedar resolts: “estic convençut que puc pilotar l’S 1.600 a bon nivell”. En principi, aquesta serà l’última prova de Vinyes des del retorn a la competició.

El ral·li de Madrid no va ser en general propici per a l’equip Suzuki Motorsport, que va veure com només Santiago Cañizares arribava al Parc tancat després de dues jornades prou exigents.

tracking