L'FC Andorra s'apropa al lideratge

Els tricolors guanyen amb patiment l’Avià i es situen a dos punts de l’Horta

L’FC Andorra segueix el seu camí cap al lideratge de primera catalana, ara a 2 punts, després de der­rotar ahir l’Avià, l’altre equip que seguia invicte (2-1). L’equip d’Emili Vicente va començar fort a la Borda Mateu i al minut 4 ja gua-nyava gràcies a un gol de Kike, a passada de Cristian. Els visitants estaven adormits i els va costar arrancar. L’Andorra, amb el gol, es va trobar molt còmode i només la lesió al quart d’hora de Ludo va neguitejar el grup. La primera part va ser clarament local, amb un marcador que hauria pogut ampliar en dues ocasions –xut al pal de Kike i u contra u de Cristian que va salvar el porter–. Al minut 44 el sempre impetuós Robert va veure la segona targeta groga –innecessària– i els tricolors van haver de jugar tota la segona part en inferioritat. Amb tot, Cristian va fer el 2-0 després que Kike aprofités una errada de Liria per servir-li el gol en safata de plata.

L’Avià va tenir més la pilota i Morell va retallar distàncies al minut 65. Els visitants arribaven a l’àrea amb centrades perilloses –Poveda va ser un malson–, però l’Andorra va defensar l’avantatge fins al final, no sense patiment, per continuar invicte (6 victòries i 2 empats) i apropar-se a 2 punts de l’Horta, amb un partit menys. “Ha estat un duel amb dues parts. Fins a l’expulsió hem estat superiors, en joc i ocasions, i després hem hagut de sobreviure”, valorava el tècnic, Emili Vicente.