La sub-20 supera Anglaterra de nou i evita ser última a l'Europeu

La selecció andorrana sub-20 va finalitzar ahir la seva participació a l’Europeu que s’ha realitzat al llarg de la setmana a Suïssa. Després de tornar a caure a quarts, davant Espanya, i del cop dur de divendres rebent un gol d’or a la pròrroga davant Suïssa que els va deixar sense lluita pel cinquè lloc, el combinat tricolor va poder refer-se ahir. Va tornar a superar Anglaterra, a qui ja es va imposar en la fase de grups, i va evitar l’última posició del campionat continental sub-20 amb un triomf solvent, malgrat que els anglesos es van avançar a la primera meitat i no van posar les coses fàcils des d’un inici.

Tot i això, dos gols de Marc Pallarès, el segon de falta directa, abans d’arribar al descans van posar les coses millor als andor­rans. A la represa, Oriol Antequera posava més distància al marcador i Marc Rodríguez sentenciava en col·locar a l’esquadra el seu llançament de penal. Anglaterra va reduir distàncies als minuts finals, però Antequera va aparèixer de nou quan restaven segons i va marcar el 2 a 5 definitiu per certificar el setè lloc de l’Europeu sub-20.

“Després del 0 a 1 hem controlat el partit i per fi ens han entrat els gols”, celebrava Corral, que tot i mostrar-se satisfet pel resultat d’ahir, lamentava que “els petits detalls” no han acompanyat al llarg del torneig. “Estem frustrats pel resultat final perquè aquesta selecció mereixia molt més”, reflexionava Corral.