Bàsquet

Walker “no podria ser més feliç” en l'inici de curs

El jove nord-americà destaca la bona adaptació a la Lliga Endesa i a Andorra, malgrat “trobar a faltar” la família

Walker “no podria ser més feliç” en l'inici de cursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa quatre partits que està com a jugador professional i té un sentiment de felicitat immens. Així es mostra David Walker en aquest inici de temporada amb el MoraBanc Andorra, que ha signat tres victòries i només una derrota. “Em sento genial, estic feliç pels meus primers quatre partits i tinc confiança en mi mateix i en l’equip”, assenyalava el nord-americà ahir en zona mixta. L’equip ha signat un bon començament de temporada i el que espera el jugador és “poder mantenir la ratxa de victòries”. És per aquest motiu que Walker, mirant de cara al partit de València d’aquest diumenge, assenyalava que cal “sortir amb energia i intensitat” per treure un “partit disputat” davant un “bon equip”.

El jove nord-americà va anar més enllà durant la seva compareixença ahir explicant que “no podria estar més feliç” amb l’inici de curs i la seva arribada al país. “M’hi sento bé. Fa dos mesos que sóc aquí i és la primera vegada que sóc a Europa”, recordava el jugador del MoraBanc. Tot i això, hi ha un punt negatiu en la seva estada a Andorra: “Sóc un home de família i els trobo a faltar. No ser amb ells tota l’estona és un canvi, però m’hi estic acostumant i vaig madurant”, comentava. Sobre Andorra, va afirmar que la seva part preferida “és la cultura diferent”, a més de “l’escenari muntanyenc”. “Sóc d’Ohio i allà no tenim gaires muntanyes. Ara em llevo cada matí, miro per la finestra i en veig sempre. M’agrada ser en aquest ambient”, indicava.

Walker també ha mostrat, per ara, símptomes de bona adaptació a la Lliga Endesa, especialment contra el Dominion Bilbao Basket, davant el qual Joan Peñar­roya va confiar-li els minuts finals i decisius. “M’estic ajustant. És un joc diferent. Aquí hi ha gent amb més experiència”, va concloure Walker.

Albicy, a les estadístiques

Per altra banda, les xifres de la Lliga Endesa 2016-2017 comencen a prendre forma i del MoraBanc hi destaca el base francès. Albicy és el segon en assistències (6,75 per partit) i recuperacions (2,75 per partit). Per contra, lidera en pèrdues amb 4 de mitjana. David Jelinek també és segon en encert des de la personal (11/11).

tracking