futbol

Andorra es queda amb la mel als llavis contra Israel

La selecció sub-19 iguala un 0 a 2, té ocasions i acaba perdent al final

Andorra es queda amb la mel als llavis contra IsraelFernando Galindo

La selecció sub-19 de futbol va obrir el Preeuropeu ahir a l’Estadi Comunal amb una derrota dolorosa davant Israel (3-2). La primera part va ser més controlada pels visitants, que en 3 minuts es van situar amb 2 a 0 amb gols a pilota aturada. El primer, obra de Khalaila, amb una rematada de cap, sol, després d’una centrada de falta (18’), i el segon aconseguit per Asefa amb un xut des de la frontal després d’un córner (21’). Com en tants altres partits, Andorra pagava les distraccions.

En la segona part, els nois de Jesús Julián Lucendo van capgirar la dinàmica. Àlex Martínez, internacional absolut, va retallar distàncies amb un gol d’oportunisme en un xut de falta (54’) i Pomares va aconseguir l’empat en el minut 72. La selecció, ambiciosa, va aprofitar els moments de desconcert israelià i va gaudir de dues ocasions clares per sentenciar, però els visitants van treure sota pals una acció de Ricard Fernández i més tard el mateix jugador xutaria ajustat al pal. El peatge per desaprofitar les ocasions va ser car ja que en el minut 86 Christian Garcia va fer penal sobre Mahamid, que va transformar. Massa càstig. “Els jugadors estan desfets”, apuntava Lucendo. Demà el rival serà Escòcia, vencedor contra Liechtenstein (0 a 1, gol de Shaw).