Un gol de Riera sentencia el Don Denis, que perd terreny

El Lusitans s’imposa al minut 92 i els colomencs se situen a quatre punts dels tres equips que encapçalen la lliga

Un gol de Riera sentencia el Don Denis, que perd terrenyX. B. / FAF

El Don Denis Santa Coloma, vigent campió de lliga, va perdre ahir el segon partit en cinc jornades, davant l’FC Lusitans (2-3), i se situa a 4 punts dels tres equips que encapçalen la classificació, Tic Tapa Sant Julià, UE Santa Coloma i Lusitans. El partit entre colomencs i lusitans va ser anivellat. Iban Parra va avançar els de Richard Imbernón, però el Lusitans va capgirar el marcador amb gols de Pedro Muñoz i Riera, ja a la segona part. Pedro Muñoz va fallar un penal per al Lusitans, que va veure com Iban Parra igualava el matx des dels onze metres. Quan semblava que l’empat seria el resultat final Riera va aprofitar un contraatac per sentenciar els colomencs en el temps afegit (92’).

Tic Tapa Sant Julià i UE Santa Coloma van mantenir la privilegiada posició amb patiment. Els lauredians van derrotar l’FC Encamp per 1-0 (gol de Fabio Serra, 16’) en un partit que se’ls va complicar a la segona part per la pressió dels de Vicenç Marquès. La Unió Esportiva, de la seva banda, no va derrotar l’Assegurances Generals Ordino fins al minut 90, amb un gol de Jordi Rubio quan el cuer jugava amb un menys per l’expulsió d’Aarón Parra.

En l’altre duel, el CE Jenlai va caure derrotat pel millor futbol de The New 1978 UE Engordany (0-3, amb dos gols de José Rafael Martins i un de Jorge Miquel Pinto). D’altra banda, l’Engordany ha fitxat el davanter internacional de Gabon Gilles M’Bang Ondo, de 31 anys i amb experiència recent als Emirats Àrabs i Líban.