ACB LLIGA ENDESA

A torpedinar La Penya

El MoraBanc afronta la visita del Joventut amb la moral pels núvols després de la victòria contra el Gran Canària i conscient que el camí a seguir és el de la segona part

A torpedinar La PenyaACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ACB no et deixa temps per a res. Ni per celebrar una gran victòria com la del MoraBanc dijous davant el Gran Canària. Ni per superar una indigesta derrota a casa com la del Divina Seguros Joventut divendres contra el Fuenlabrada. L’equip de Joan Peñarroya saltarà avui al Poliesportiu amb la intenció de tornar a engrescar l’afició, que s’espera que vagi en major quantitat que dijous, i sumar la segona victòria per augmentar el balanç positiu a la lliga, circumstància a la qual no està acostumat el club des del retorn a l’ACB. Però per guanyar el MoraBanc haurà d’assemblar-se al de la segona part contra el Gran Canària i no al de la primera, desencertat i tou en defensa. I de res serviran les estadístiques que només parlen de victòries andorranes contra la Penya. Peñarroya recordava ahir que “l’equip és molt conscient que la victòria de dijous, i a més com es va aconseguir, és força important, però aquesta lliga cada partit és de màxima dificultat. Ells vénen de perdre dos partits, és cert, però amb dos resultats superenganyosos”. Per això el tècnic català demana als seus jugadors que “mantinguin la intensitat de dijous. Contra el Gran Canària vam veure quin era el nostre camí. No som un equip per sortir relaxats i si no juguem bé, no guanyarem i l’equip ho sap. Espero que continuem en la línia de l’últim dia”.

El tècnic va destacar del Joventut la presència de l’ex-MoraBanc Luka Bogdanovic i va alertar del perill de la seva línia exterior. “Ells tenen molts jugadors amb capacitat d’anotar de tres i haurem d’estar força atents. Hem d’intentar que no juguin còmodes”. El pivot Oliver Stevic, el jugador més valorat en el MoraBanc dijous, destacava ahir la importància de guanyar la Penya “per continuar amb el nostre bon començament de lliga. Els vam vèncer a la pretemporada però ara és competició oficial i hem d’estar concentrats i no relaxar-nos. La idea és intentar jugar com a la segona part de l’altre dia”.

El tècnic del Joventut, Diego Ocampo, assegurava que viatgen a Andorra amb la intenció de sumar la primera victòria i “recuperar sensacions, recuperar-nos físicament i tornar al que és la clau en el nostre equip, que és defensar bé, rebotejar i jugar amb tranquil·litat. Serà un partit molt difícil”. Bogdanovic, de la seva banda, reconeixia que “em farà molt feliç tornar a veure la gent d’Andorra, del club i del país, però a la pista cadascú defensarà els seus.” Tant Peñarroya com Ocampo tenen tots els jugadors disponibles.

DUES DERROTES PER COMENÇAR LA LLIGA I SENSE TEMPS PER RECUPERAR L'ESMA

El Divina Seguros Joventut no ha començat la lliga amb bon peu. En la primera jornada, una cistella marca de la casa de Campazzo va decantar la victòria cap a l’UCAM Múrcia (67-65) i divendres passat era el Fuenlabrada qui assaltava el Palau Olímpic amb un parcial final de 0-16 que va destrossar qualsevol aspiració a victòria per als de Diego Ocampo (65-82). Els verd-i-negres, amb poques hores de recuperació física i mental, visiten el Poliesportiu amb la pressió per no encadenar una tercera desfeta.

tracking