Reportatge

Meritxell s'omple pel Morabanc

L’ACB 2016-2017 també ha arrencat a Andor­ra aquest cap de setmana amb la primera presentació en públic del MoraBanc en una jornada que va aplegar un bon grapat de seguidors i curiosos i en la qual els aficionats van poder gaudir dels jugadors de ben a prop.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Connectant amb l’afició des del minut 0. La primera festa de presentació del MoraBanc va congregar ahir al matí un bon grapat de seguidors, curiosos i turistes que van trobar-se la festa entre compra i compra en el cor de l’avinguda Meritxell. Entre diverses activitats, actuacions i premis, el plat fort, la presentació dels jugadors.

Un per un. Des de Thomas Schreiner a Thanasis Antetokounmpo, últim a pujar a l’escenari a ritme de sirtaki el MoraBanc 2016-2017 va desfilar per l’escenari entre parlaments i bromes en un ambient més que distès. El grec, explosiu a la pista i carismàtic fora, ja va deixar clar a la primera de canvi que connectarà amb l’afició. “Poder fer una presentació així, al carrer, enmig de l’avinguda Meritxell és molt important dins de la nostra idea de creixement”, comentava el director esportiu del club, Francesc Solana. Abans i després de passar per l’escenari, els jugadors van bar­rejar-se amb els aficionats que no van deixar escapar cap oportunitat de caçar una foto o un autògraf. Per David Navarro, “poder gaudir d’una jornada així és molt bo per a la ciutat, perquè la gent ens conegui i per animar-los a venir a veure els partits. Tenim un equip bastant nou i crec que aquest any ens ho passarem molt bé”. La primera cita serà dijous contra el Gran Canària. “Han començat forts amb la Supercopa i arribaran rodats. Juguem a casa, nosaltres tenim l’ensurt de la lliga catalana i estem preparats per intentar aconseguir la primera victòria”, comenta el capità.

El Toni, de 8 anys, jugador del premini A, és un dels aficionats que no va desaprofitar la festa d’ahir. Va aconseguir tornar cap a casa amb el ple de signatures i fotografies amb Shermadini, David Navarro i “els nous”. “És una gran iniciativa per la il·lusió dels més petits”, comenta la seva mare, la Noemí. També en Sergi, seguidor habitual, va viure la jornada acompanyat del seu fill, en David, un altre jugador de la base del club. “Està molt bé poder tenir aquest contacte tan directe amb els jugadors, han estat tots molt agradables”, explica. La festa continuarà, amb sessió doble, durant aquesta setmana al Poliesportiu.

L'HERBALIFE, PRIMER RIVAL DEL MORABANC, CAU EN EL DERBI CANARI

L’Herbalife Gran Canària, flamant campió de la Supercopa, va arrencar ahir el seu camí a la Lliga ACB amb derrota a casa (81-92) en el derbi canari contra l’Iberostar Tenerife. Els de Luis Casimiro van anar sempre a remolc en el marcador i es van veure sorpresos per un equip tinerfeny liderat per Javier Beirán (21 punts) i també per un Fran Vázquez (19 punts i 3 rebots) determinant a la zona en la seva estrena amb el Tenerife.

La jornada va iniciar-se sense sorpreses, amb la victòria del Barça a Manresa amb un pobre 50 a 56. Ante Tomic (13 punts, 11 rebots) va liderar l’equip de Georgios Bartzokas que va viatjar al Nou Congost sense Tyrese Rice, Pau Ribas, Joan Carles Navar­ro i Petteri Koponen. Tampoc va fallar el València (68-80) a la visita al Tecnyconta Saragossa amb un Rafa Martínez (17 punts) estel·lar. A Múrcia, Facundo Campazzo va decidir la victòria de l’UCAM sobre el Joventut (67-65) a la darrera jugada i el Bilbao va estrenar-se amb victòria a Fuenlabrada (80-89).

Meritxell s'omple pel Morabanc

Meritxell s'omple pel Morabanc

tracking