Tennis

En marxa l'escola renovada de Jean-Baptiste Poux

El director de l’antiga escola al Club Tennis Santa Coloma es reinstal·la a les pistes dels Serradells i la Massana

En marxa l'escola renovada de Jean-Baptiste PouxFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova escola de tennis impulsada per Jean-Baptiste Poux juntament amb el tennista resident francès Laurent Recouderc ja dóna els seus primers passos. El dilluns passat els alumnes d’aquesta temporada ja van iniciar les classes a les pistes del centre esportiu dels Serradells i a la Massana.

El fins ara director de l’escola del Club de Tennis Santa Coloma inicia una nova etapa després que les converses mantingudes amb l’empresari Miguel Lao, impulsor del projecte Principadel en construcció en els terrenys que fins ara ocupava el club no arribessin a bon port. La nova aventura iniciada per Poux i Recouderc, amb qui va representar Andorra als Jocs dels Petits Estats d’Islàndia i en el retorn de la Copa Davis disputada aquest any, també inclourà una escola de pàdel a les noves instal·lacions a Caldea-Inúu, que comptarà amb les noves pistes al centre termal i les que també es troben en construcció a la Massana.

Les inscripcions per a la nova escola es van obrir el 5 de setembre passat i en aquesta primera setmana de funcionament ja disposa de prop d’un centenar d’alumnes, dels 5 als 16 anys, una xifra molt propera a la dels darrers cursos a les instal·lacions del Tennis Santa Coloma on s’havia arribat a assolir la xifra de més de 120 alumnes.

Poux va dirigir durant els dar­rers onze anys l’escola ubicada a Santa Coloma. El futur del club avui en dia és una incògnita després que els socis acceptessin en assemblea les propostes de Miguel Lao per iniciar les obres del seu macroprojecte esportiu en els terrenys que el club tenia llogats fins a finals d’any aquesta tardor. Tot i això, l’activitat tennística seguirà a les noves instal·lacions que segons les previsions haurien d’estar enllestides en el segon trimestre de l’any vinent. Lao va anunciar a la presentació del projecte Principadel que mantenia contactes avançats perquè una acadèmia espanyola de tennis s’instal·li en el nou complex esportiu que renovarà les tres pistes existents fins ara.

tracking