Bàsquet

Barcelona i Gran Canària es jugaran el primer títol

Els blaugrana s’enduen un clàssic ajustadíssim i el primer rival del MoraBanc a la lliga sorprèn l’amfitrió Baskonia

Barcelona i Gran Canària es jugaran el primer títol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona Lassa i l’Herbalife Gran Canària es jugaran avui a Vitòria (19 hores) el primer títol de la temporada a l’ACB, la Supercopa, després de superar el Reial Madrid (93-99) i el Baskonia (80-84) respectivament a les semifinals de la competició.

El primer clàssic de l’exercici 2016-17 no va decebre i va decidir-se per als de Bartzokas per detalls. Malgrat algun parcial destacat, les coses van transcórrer equilibrades entre blaugranes i blancs fins al descans (48-47), amb Rice i Llull com a jugadors més inspirats. I van seguir sent les puntes de llança dels seus equips en una segona meitat que va repetir alternatives i molt joc ofensiu. El base blaugrana va acabar amb trenta punts i sis assistències –27 i 2 per a Llull– i es va convertir en l’home d’un duel en el qual el Madrid va trobar a faltar més punts dels homes alts i el Barça va gestionar bé la recta final.

En el partit anterior el Gran Canària de Luis Casimiro, primer rival del MoraBanc en la lliga, va demostrar que es troba en un moment dolç en aquest inici d’exercici –ha guanyat tots els partits de pretemporada– i va tombar el Baskonia per 80 a 84. Kyle Kuric, amb 24 punts, va ser el destacat d’un sòlid equip canari davant d’un rival que tenia baixes importants.

ELS DE PEÑARROYA INICIEN LA MINICONCENTRACIÓ DE PLATJA D'ARO

El MoraBanc Andorra va sortir ahir al matí en direcció Platja d’Aro (Girona), on es podria dir que realitzarà una miniconcentració, amb dos partits de caire ben diferent. El que va jugar ahir, davant del Zenit de Sant Petersburg rus, a porta tancada i sense caràcter oficial. I el que disputa demà al migdia, davant del Divina Pastora Joventut, aquest sí amb un format convencional. Serà el darrer abans de jugar-se un títol al Poliesportiu, el d’una lliga catalana de la qual és amfitrió. El duel d’ahir va ser el primer en el qual Peñarroya va poder comptar amb la plantilla completa.

tracking