Bàsquet

La nova temporada ACB es presenta avui a Madrid

El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, Thanasis Antetokounmpo i el raper Oktuso, representats andorrans

La nova temporada ACB es presenta avui a MadridFCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada 2016-2017 de la Lliga ACB alça avui el teló amb l’acte de presentació que tindrà lloc a la seu d’Endesa, principal patrocinador, a Madrid. El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, i una de les moltes cares noves de l’equip de cara a aquesta temporada, Thanasis Antetokounmpo, encapçalaran la representació andorrana en una gala que comptarà amb la presència de jugadors dels 17 clubs que aquesta temporada integren la competició.

El raper andorrà Oktuso també serà a la capital espanyola en un renovat acte dirigit pel periodista Antonio Lobato i el monologuista Goyo Jiménez, com a un dels famosos convidats en representació de cada equip. La temporada ACB arrenca el cap de setmana vinent a Vitòria amb la disputa de la Supercopa, i la lliga es posarà en marxa el primer cap de setmana d’octubre. El MoraBanc, que descansarà a la primera jornada, no s’estrenarà fins al divendres 7 al Poliesportiu contra l’Herbalife Gran Canària.

Per altra banda, ahir es va presentar a Barcelona, amb la presència d’Aixàs, la 37a edició de la Lliga Nacional Catalana, que se celebrarà al Poliesportiu els dies 28 i 29. Barça i Joventut obriran el torneig dimecres a les 18.30 h i a les 20.45 h arribarà el torn del MoraBanc contra el Manresa.

tracking