Futbol / Futbol sala

La UE Santa Coloma s'endú una Supercopa igualada

Un gol de Boris a tretze minuts del final derrota el Don Denis Santa Coloma en un duel amb poques ocasions

La UE Santa Coloma s'endú una Supercopa igualadaFernando Galindo

La UE Santa Coloma, campiona de Copa, va guanyar-li la partida ahir a l’FC Don Denis Santa Coloma, campió de lliga, en l’obertura de la temporada futbolística al país, amb la Supercopa en joc. Un gol de Boris a la recta final del matx va desnivellar un matx de brega, alternatives i poques ocasions (0-1) al Comunal.

Ambdós equips van exhibir precaució en la primera meitat del derbi, amb més atenció a l’ordre defensiu que no pas a buscar el gol. Per això hi va haver poques possibilitats a una banda i altra del camp. La UE va arrencar amb més possessió i va disposar d’un parell d’opcions en què el porter Eloy Casals va guanyar la partida a Pedro i Nazzaro. Corria el primer quart d’hora de partit i semblava que el Don Denis notava les baixes amb què afrontava el matx, però a poc a poc les forces es van equilibrar. A l’altra porteria Perianez també va saber estar sobri a la sortida i va respondre a dues rematades de Valls. Els dos bàndols se n’anaven al vestidor sense errades però també sense grans encerts, amb tot per fer, molt disciplinats i poc creatius.

Poques coses van canviar a la represa, tot i que les substitucions van semblar millorar la UE, per exemple amb la presència del sempre talentós i participatiu Juli Sánchez. I precisament una passada seva a l’espai per a Txus va acabar amb el gol dels d’Emiliano. El lateral va executar una bona galopada i una centrada que Boris va rematar d’esperó amb molta qualitat. La pilota va picar al pal i va acabar mansa a gol. Quedaven tretze minuts per al final del matx i el Don Denis, a contrarellotge, va intentar-ho i va tenir un cop de cap desviat de Laín amb tot a favor i un gol anul·lat per falta prèvia després d’un llançament de falta. Però la primera a somriure la temporada 2016-2017 ha estat la UE.

L'FC ENCAMP GUANYA EL TÍTOL EN FUTBOL SALA AMB GOLEJADA

L’FC Encamp, que dissabte patia en semifinals en passar per penals davant del Madriu, va viure una final de la Supercopa de futbol sala molt plàcida per seguir dominant amb mà de ferro la competició domèstica. Es va desfer del SAE Sant Julià per un contundent 10 a 2 en un matx amb poca història que als quinze minuts ensenyava un 8 a 0 en el marcador. David Férriz, amb quatre dianes, va ser el màxim golejador.