Hoquei patins

Portugal passa com un vendaval per sobre d'Andorra

Portugal passa com un vendaval per sobre d'AndorraL. V. H.

Portugal, vigent campiona d’Europa sub-17, no va tenir ahir pietat d’Andorra en l’Europeu de la categoria que es disputa a Mieres (Astúries). La selecció entrenada per Roger Corral va entrar amb mal peu al partit (4-0, en tres minuts i amb quatre xuts a porta del rival) i això va condicionar la resta de l’enfrontament. Andorra va tenir molts alts i baixos, i tot i que a estones mirava de competir contra la potent Portugal, en d’altres moments abaixava els braços a mesura que anava encaixant els gols, amb Miguel Moura i Hugo Santos com a màxims realitzadors, amb 4 gols cadascun. El gol andorrà el va materialitzar el capità, Nil Dilmé, que ja va marcar contra Itàlia en el debut.

La selecció descansa avui i demà s’enfrontarà a Alemanya, que ahir va sorprendre Itàlia (3-5). Roger Corral volia passar pàgina del “vendaval” portuguès i veia opcions perquè els seus jugadors es redimeixin de la desfeta contra els alemanys. “Ells són grossos, forts i ràpids, però com a equip tenim més hoquei. Ara hem de pensar a descansar, a recuperar-nos físicament i a mirar de sorprendre’ls”, comentava el seleccionador. Andorra tancarà dijous la primera fase contra la selecció austríaca.